Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Demirci ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Gül, nöbetçi eczaneler konusunda yaşanan sıkıntılar için çözüm üretilmesi noktasında eczacılar ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette nöbetçi eczane sayılarının arttırılmasına dikkat çeken Vali Gül; “Vatandaşlarımız gece kapımıza gelip bizden hizmet bekliyorsa, bu acil servisler için de nöbetçi eczaneler için de geçerli, gereken hizmetin en kısa sürede verilmesi gerekiyor.  Bölgesel olarak yoğunluğa göre eczane sayılarını arttırmakta fayda var” diye konuştu.

Vali Gül’ün ziyaretleri, Antepfıstığı Sınırlı Sorumlu Kooperatifi, İnşaat Mühendisleri Odası, Önder İmam Hatipliler Derneği ile devam etti.

Vali Gül, ayrıca birçok ülke ve döneme ait paraların sergilendiği Devri Âlem Para Müzesi ile Gaziantep ve çevresinde bulunan arkeolojik eserlerin sergilendiği Arkeoloji Müzesi’nde incelemelerde bulundu. Müzeye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Gül, vatandaşların müze hakkındaki yorumlarını dinledi.