Gaziantep Valisi Davut Gül, birçok alanda yaptığı duyarlılıklarla dikkat çekiyor. Vali Gül, duyarlılığını bir kez daha göstererek soğuk hava şartlarının fazlasıyla hissedildiği şu günlerde sokakta kalan insanlar için devletin yardım elini uzattı.

VALİ GÜL SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN ÇAĞRIDA BULUNDU

Gaziantep Valisi Davut Gül, soğuk hava şartlarının şiddetli bir şekilde hissedildiği Gaziantep’te bir sosyal duyarlılık daha göstererek herhangi bir şekilde ve herhangi bir sebepten dolayı sokakta kalmış insanlar için konaklama imkanı sağlanacağını duyurdu. Vali Gül, bu çağrısını sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelerle dile getirdi, “Soğuk kış günlerdin Devletimiz kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor; sebebi ne olursa olsun Gaziantep’te dışarda kalanları lütfen 155’e bildirin misafir edelim…”

VALİ GÜL’ÜN DUYARLILIĞI TAKDİR TOPLADI

Birçok alanda yaptığı öncülük ve sosyal duyarlılık çalışmaları ile takdir toplayan Gaziantep Valisi Davut Gül, ısı derecelerinin -7’leri gördüğü şu günlerde sokakta kalan insanlar için de bir çalışma başlattı. Vatandaşların sokakta gördüğü kişiler için 155’i arayarak bilgi verilmesini talep eden Vali Gül, devletin imkanları ile şu soğuk günlerde sokakta kalanlara kucak açacak. Vali Gül’ün bu alanda yaptığı duyarlılık da gerek sosyal medyadan gerekse vatandaşlardan büyük takdir topladı. (AHMET ATMACA)