Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) teşkilatı olarak Gaziantep’te saha ziyaretlerine çıkarak vatandaşların ve esnafların sorunlarına dikkat çekildiğini söyleyen CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, “CHP olarak vatandaşımızın sorunlarıyla yakından ilgilenip istek ve şikayetlerini meclis gündemine taşıyoruz” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN NABZINI TUTUYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahaların nabzını tutmak için ziyaretlerin düzenlendiğini dile getiren Kaplan, “CHP Gaziantep Milletvekili olarak partililerimizle birlikte teşkilat olarak saha gezilerine çıkıyoruz. Sahada özellikle esnaflarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek onların isteklerini ve iletmek istedikleri sorunları dinliyoruz. Yani aslında vatandaşın nabzını tutuyoruz. Parti ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın ziyaretine önem veriyoruz. Bu ziyaretlerden vatandaşlarımız çok memnun kaldılar. Esnaflarımız vatandaşlarımız sadece seçim döneminde hatırlanıyoruz demiyorlar. Biz esnafımızla vatandaşımızla sürekli iç içeyiz” açıklamalarında bulundu.

ESNAFIMIZIN ÇİFTÇİMİZİN VE VATANDAŞIMIZIN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARIYORUZ

Yapılan ziyaretlerde esnafların ve vatandaşların sorunlarının dinlenerek çözüm yollarının arandığını kaydeden Kaplan, “Ziyaretlerimizde esnafların sıkıntılarını gündeme alıyoruz. Esnaflarımız da çiftçilerimiz de sanayicilerimiz de genel olarak sıkıntılı bir süreçteler. Her kesimin de ortak sorunu gelirin gideri karşılamadığı ve hayat pahalılığı yönünde. Yine emeklilerimiz çok sıkıntılı. Bugün bin liranın altında emekli maaşı alan insanlarımız var. Bu sorunları sahadan dinleyip mecliste gündeme getiriyoruz. Amacımız vatandaşın sesi olmak” dedi.

KONGRE SÜREÇLERİ BAŞLIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep teşkilatında kongre süreçlerinin yaşandığına da dikkat çeken Kaplan, “Yine partinin kongre süreçleri devam ediyor. Delege seçimleri bitti. Bundan sonra ilçe kongreleri süreci başlıyor. İl başkanı ve ilçe başkanları belirlenecek. Seçilecek adaylarda da hangi isim daha başarılı ve parti genelinde daha çok takdir toplayacaksa o isimler üzerinde karar kılınacaktır” ifadelerinde bulundu. (AHMET ATMACA)