Sosyal belediyecilik kapsamında yapılan hizmet ile fark yaratan Şehitkamil Belediyesi “Vefa Hizmeti” ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları unutmayarak başarılı projelerine bir yenisini daha ekliyor.

 

YAŞLILARIMIZI ‘VEFA’ İLE MUTLU EDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç ailelere yönelik düzenlenen Vefa Hizmeti projesi kapsamında, yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İlçe genelinde yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç ailelere hizmeti bir vefa borcu olarak üstlenen Şehitkamil Belediyesi, bu kapsamda; evde genel temizlik hizmeti, kuaför ve berberlik hizmeti, hastane ulaşım hizmeti, su ve elektrik arıza hizmeti, çilingir hizmeti ve pratik ev düzeni hizmeti sunarak, yaşlı ve hasta ailelere ‘vefa’ borcunu yerine getiriyor.

ŞEHİTKAMİL YILDA 10 BİN KİŞİYE ULAŞIYOR

Vefa ekibi günlük ortalama 12 eve hizmet götürürken, vefa hizmeti özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişilere veriyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; yaşlı, hasta ve yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına ‘Vefa Hizmeti’ projesini başlattıklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, ‘Vefa Hizmeti’ projesi kapsamında yılda 10 bin üzerinde yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç ailelere hizmet verdiklerini kaydetti.