23 yıldan bu yana Gaziantep Muhtarlar Derneği’nde aktif başkanlık yapan Ökkeş Titiz, Gaziantep’te 794 muhtarın oyları ile gerçekleştirilen kongrede yeniden başkan seçildi.

TİTİZ SAĞLIK SORUNLARINA MEYDAN OKUDU

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırılan Gaziantep Muhtarlar Dernek Başkanı Ökkeş Titiz, görevine hız kesmeden devam ediyor. 23 yıldan bu yana aktif olarak Gaziantep Muhtarlar Dernek Başkanlığı görevini yürüten Ökkeş Titiz, sağlık sorunlarına meydan okuyarak ve 794 muhtarın da oyunu alarak tekrardan başkanlığa seçildi. 

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUK

Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şube Başkanlığı 10. Genel Kurulu Olağan Kongresinde yeni dönem için tekrardan başkanlık görevine seçilen Titiz, muhtarlara şu açıklamalarda bulundu, “Muhtarlara başkanlık için ağzı laf yapan, dik duran, haklarımız ve mahalle sakinlerimiz için tuttuğunu koparacak bir başkana ihtiyaç var. Biz bunu yaptık. Benden sonra da bunu yapacak kişilere ihtiyaç var. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum iki gün önce muhtarların sağlık güvencesi, silah harçları, konusuna önemli değişiklikler yaptı. Bu girişimler küçük bir olay değil. Tavşanız ama dağ doğuruyoruz. Muhtarların maaşlarının düzeltilmesi için girişimi Gaziantep’te başlattık.  Muhtarların maaşları bizim girişimimizle yükseldi. O zaman Sayın Davutoğlu ile telefonda konuşup bu maaşları istemiştik. Bu maaşlar yalnız Gaziantep’te 794 muhtar için değil Türkiye’de 53 bin muhtar için geçerli oldu. Türkiye’ye örnek olduk. Muhtarlarımızın söz sahibi olması için 36 maddelik raporumuzu Cumhurbaşkanımıza kendi elimizle ilettik”.

GAZİANTEP MUHTARLAR DERNEĞİ ASİL YÖNETİM LİSTESİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şube Başkanlığı 10. Genel Kurulu Olağan Kongresinde gerçekleştirilen seçimde tüm muhtarların oyları yeniden başkanlığa seçilen Ökkeş Tititiz’in asil yönetim kurulu listesi  şöyle: Ökkeş Titiz, Hacı Yıldız, Hüseyin Bozkurt, Bülent Yeğül, Vakkas Maytap, Ahmet Öztürk, M. Cesur Kıvanç, Ali Kurt, İbrahim Bilici, M. Durdu Tazeoğlu. (AHMET ATMACA)