Ayakkabıcılar Kooperatifi Başkanı Can Yenigül ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e makamında bir ziyaret gerçekleştirerek ayakkabı terlik sektörü hakkında önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Şahin gerçekleştirdikleri istişare toplantısını gazetemize değerlendiren Yenigül, “Önceliğimiz esnafımıza hizmet ulaştırmak” dedi.
ESNAFIMIZ İÇİN GÜZEL BİR SANAYİ SİTESİ OLACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e gerçekleştirdikleri ziyarette Taşlıca Sanayi Sitesi’ne yapılacak olan yeni sanayi sitesi hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Yenigül, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e anlamlı bir ziyaret yaparak istişare toplantısında bulunduk. Başkan Hanıma sektörümüzün beklentilerini ve sorunlarını anlattık. Kendileri de bizi çok ılımlı bularak sorunların çözümü için çalışma başlatılacağını belirtti. Başkan Hanım Nizip Caddesi’ndeki ayakkabıcı, terlikçi esnafının Taşlıca’ya yeni yapılacak olan sanayi sitesine taşınacaklarını söyledi. Bizim de fikrimizi aldı. Biz de çok mutlu olduk yapılacak çalışma için” açıklamalarında bulundu.
ESNAFIMIZIN BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRDİK
Esnaflarının bulunduğu güzergahta yol, kaldırım ve çevre bakım çalışması için görüşmelerde bulunduğunu söyleyen Yenigül, “Bunun yanında esnaflarımızın bulunduğu alan için yollar olsun, kaldırımlar olsun eksiklerimizi söyledik ve çalışma yapılması için talepte bulunduk. Başkan Hanım da hemen ilgili birimlerle görüşerek çalışmayı başlatma kararı verdi” ifadelerine yer verdi.
ÖNCELİĞİMİZ ESNAFIMIZA HİZMETİ ULAŞTIRMAK
Esnaflarına hizmet ulaştırmanın öncelikli hedefi olduğunu söyleyen Yenigül, “Önceliğimiz esnafımızın sorunlarını görüp bu sorunları ilgili makamlara iletmektir. Esnafımızın beklentileri var. Bizi bu göreve seçen esnafımızın sorunlarını çözüp onlara layık bir görevi yürütmekten de onur duyarız. Hedefimiz her bir esnafımıza hizmetin ulaşması ve daha rahat iş yapabilmesi için tüm zorlukların aşılmasıdır” dedi. AHMET ATMACA