Gaziantep ALGSPOR'un yıldız ismi Aycan Yanaç, Kıbrıs Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan “Şöhretler Karması Futbol Maçı” kadrosuna davet edildi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yapılacak 'Şöhretler Karması Futbol Maçı'na Gaziantep ALGSPOR'dan Aycan Yanaç'ı da davet ederek sarı-grili takımda heyecan yarattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Başbakanı Ersan Saner, Spor bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yapımcı Acun Ilıcalı ve ALGSPOR'dan Aycan Yanaç ile birlikte eski futbolcular forma giyecekler.. 
 
AYCAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE AYNI TAKIMDA
 
Uluslararası Kuzey Kıbrıs Kültür ve Spor Festivali kapsamında, 19 Temmuz Pazartesi günü Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan söz konusu şöhretler karması maçında, “Beyaz Takım” ile “Kırmızı Takım” karşı karşıya gelecek. ALGSPORlu AycanYanaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kırmızı takımda forma giyecek. Kırmızı kadroda KKTC Başbakanı Ersan Saner ile birlikte Spor Bakan4 Mehmet Kasapoğlu, eski futbolculardan Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Chris Forsberg, Cengiz Uzun, Mehmet Aurelıo ve Kadir İnan yer alıyor.
 
GURURLU VE MUTLUYUZ
 
Gaziantep ALGSPOR Kulübü Başkanı Ali Gözcü; 'Böylesi önemli bir organizasyonda kulübümüz oyuncusu Aycan Yanaç'ın davet alması gurur vericidir. Futbolcumuz Aycan Yanaç'ın düzenlenecek olan şöhretler karması maçında Gaziantep'imizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz' diye konuştu.