Milletvekili adaylarından İrfan Çelilkaslan, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Gaziantep olarak hedeflerinin 9+1 Milletvekili olduğunu belirterek, seçimden zaferle çıkacaklarını ifade etti.

 

“AK PARTİ İKTİDARI İLE BİRÇOK KONUDA KALKINMA SAĞLANDI”

 

Çelikaslan, “Eğitimde, ekonomide, sağlıkta ve savunma sanayinde devrim niteliğinde çalışmalar yaptık. AK Parti iktidarından önce sağlık konusunda muayene olmak isteyen vatandaşlarımızın beklediği kuyrukları unutmadık. AK Parti iktidarı ile şimdi tüm hastanelerimizde tüm vatandaşlarımıza süratli bir şekilde hizmet veriliyor” diye konuştu.

 

MİLLİ SAVUNMA SANAYİ’NDE CİDDİ ATILIMLAR YAPIYORUZ

 

Milli Savunma Sanayi’nde ciddi atılımlar yaparak ülkenin kalkınması yolunda önemli adımlar atıldığını vurgulayan Milletvekili adayı Çelikaslan, “Şu an da İHA ve SİHA ‘larımızı dünyanın dört bir yanına ihraç etmekteyiz. Bu büyük bir kazanım. Ekonomimizde IMF borcumuzu ödedik ve tam bağımsız bir ülke olarak yolumuza devam ediyoruz. Ayrıca kentin sanayisi için ve savunma sanayinin gelişiminde, şehrin OSB’lerinde savunma sanayimiz için yedek parça üretecek tesisler kurulması kentin ekonomisine ciddi fayda sağlayacaktır.”

 

VATANDAŞIMIZI ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ

 

Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini ifade eden Çelikaslan, açıklamalarına şu şekilde devam etti, “Hayat pahalılığı şikâyeti var ve bunu seçim gezilerimizde duyuyoruz. Haklı olduklarını söylüyoruz fakat dünyada pandemiden sonra artan talepler karşısında arzın yetersiz kalması ciddi bir enflasyon problemi oluşturdu. Enflasyon ciddi bir dünya problemi ve bizim ülkemizde de bu büyük bir problem ancak fiyatların stabil hale geldiği yavaş yavaş görünüyor. Ben seçimden sonra global krizin azalacağını ve fiyatların daha stabil hale geleceğini düşünüyorum. Enflasyon canavarı ile mücadele noktasında Cumhurbaşkanımızın önderliğinde alınan en önemli kararlar vatandaşımızın alım gücünü yükseltecek adımların atılmasıdır. Nitekim en düşük emekli maaşının 7.500 TL’ye ve asgari ücretin 8.500 TL’ye çıkarılması, bayram ikramiyelerinin artması ve memurlarımızın maaşlarına gelen zam gibi adımlar atılıyor ve bizim en büyük gayemiz budur, vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz.”

 

HEDEFİMİZ GAZİANTEP’TEN 10 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK

 

Çelikaslan, “Saha anketlerimizden görüyoruz ki seçim çalışmalarımızda, önümüzdeki seçimlerde şehrimizden çıkaracak olduğumuz milletvekili sayımızı 9 olarak görüyoruz ve bir de +1 koyuyoruz. 9+1 hedefimiz var ve inşallah bizim şu anki hedefimiz 14 Mayıs seçimlerinden Gaziantep olarak 10 milletvekili ile çıkmak.” diye konuştu.