Erdemoğlu Ailesi, geçtiğimiz yıl yine EkonomistDergisi Anadolu 500 araştırmasında ise 8 şirketiyle liste yer alarak sıralamaya en fazla şirket sokan üçüncü gurup olmuştu.

ERDEMOĞLU HEM HAYIR İŞLERİNDE HEM YATIRIMLARDA YÜKSELİYOR

Sanayi yatırımlarının yanında gerçekleştirdiği hayır işleri ile de adından söz ettiren Erdemoğlu Ailesi, hem bölgesel yatırımlarda hem ülke ekonomisinde hem de farklı illerde gerçekleştirdiği eğitim kurumları ile ismine yakışır bir yükseliş göstermeye devam ediyor.

‘EN ZENGİN100 ARAŞTIRMASI’NDA GAZİANTEP’TEN 4 AİLE

Ekonomist Dergisi’nin yayınlayarak isimlerini dünyaya duyurduğu ‘En Zengin 100 Araştırması’nda Gaziantep’ten 4 aile yer aldı. Araştırmada yer alan ailelerin sıralamasında SANKO Holding listede 15’incilik yerini korurken Erdemoğlu Holding 31’inci sırada, Kalyon İnşaat 40’ıncı sırada, Altunbaş Holding ise 45’inci sıradan yer aldı.

ERDEMOĞLU: ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

Gerçekleştirdikleri bu başarının Gaziantep’e ait olduğunu belirten Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 'Halı sektöründeki dünya liderliğimiz yanında yaptığımız diğer yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz. İhracat olmazsa olmazımızdır. Rahmetli babamızın bizlere yol gösteren birçok sözleri vardı. Servetin sınırı yoktur mükâfatı vardır diye bize öğüt vermiştir. Bizlerde onun açtığı bu yolda gücümüzün yettiği, imkânlarımızın el verdiği oranda ülkemize, devletimize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız sürece de babamızın bu emrini sonuna kadar yerine getirmeye çalışacağız' açıklamalarına yer verdi.

ERDEMOĞLU BAŞARISINI YÜKSELTMEYE DEVAM EDİYOR

Ekonomist Dergisinin “Anadolu 500” araştırmasında geçtiğimiz yıl Erdemoğlu Holding 8 şirketiyle liste yer alırken sıralamaya en fazla şirket sokan üçüncü gurup olmuştu.  8 bin 198 çalışanı ve 466 milyon dolarlık ihracatı ile yükselişe devam eden Erdemoğlu Ailesi Ekonomist Dergisi’nin Anadolu 500 araştırmasında başarı sıralamasını şu şekilde gerçekleştirmişti: Sasa 22. sırada, Merinos Halı 43. sırada, Erdemoğlu Dış Ticaret 78. sırada, Sasa Dış Ticaret 113. sırada, Dinarsu İmalat 138. sırada, Zeki Mensucat 234. sırada, Özerdem 243. sırada ve Merinos Pazarlama 415. sırada yer almıştı. Bulunduğu sektörlerde hızla yükselen Erdemoğlu Holding 5.7 milyar ciro, 466 milyon dolar ihracat ve 8 bin 198 çalışanıyla önemli başarılara imza atmaya devam devam ediyor. (AHMET ATMACA)