Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 28. Olağan Genel Kurulu'nu ve “2020 İhracat Şampiyonları Ödül Töreni”ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirdi. İhracatın şampiyonlarının ödül töreninde, 28 sektörün en fazla ihracat yapan şampiyonlarının ödülleri de Bakanlar ve TİM Başkanı İsmail Gülle tarafından takdim edildi. Halı sektöründe Türkiye İhracat şampiyonu olan Erdemoğlu Dış Ticaret adına ödülü Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu aldı.

 

HALI SEKTÖRÜNDE TÜRKİYE’NİN İHRACAT ŞAMPİYONU  

 

Erdemoğlu Dış Ticaret, Türkiye Halı Sektörü ihracat şampiyonu oldu. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, şampiyonluk ödülünü, Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank ve TİM Başkanı İsmail Gülle’den aldı.

 

BAŞARI ÇITASI YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

 

Önemli yatırımlarla yol almaya devam eden ve son yıllarda SASA ile dikkat çeken atılımlar yapan Erdemoğlu Holding, Merinos Halı’nın bilinen bir marka oluşu ve SASA’nın da önemli performans artışı ile birlikte başarı çıtasını daha da yükselterek çalışmalarına devam ediyor.

 

HAYIRSEVERLİĞİYLE DE BİLİNİYOR

 

Erdemoğlu Holding bünyesinde Merinos Halı ile dünyanın birçok ülkesinde bilinen bir marka oluşturan Erdemoğlu Ailesi, SASA’nın önemli performans artışı ile beraber önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Yaptığı yatırımlar yanında sosyal sorumluluk alanındaki etkinliği ile de tanınan Erdemoğlu Holding, özellikle yaptığı sosyal yardımlar ve hayırseverliği ile biliniyor.

 

SEKTÖRLERİN İHRACAT ŞAMPİYONLARINA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) 28. Olağan Genel Kurulu ve 2020 Yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni yapıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile milletvekilleri, ihracatçı birlikleri başkanları ve sektör temsilcileri katıldı. Törende, en fazla ihracat yapan firmalara ve sektör şampiyonlarına ödülleri verildi. Sektör ödüllerinde, sektörünün şampiyonu olarak Halı’da bir dünya markası olan firmaları ile bilinen Erdemoğlu Holding yer aldı. (Aylin Cıkcık)