Türkiye Voleybol 1. Liginde mücadele eden Merinos Bayan Voleybol takımı, teknik ekibi ve yöneticileri  ve kulüp başkanı Ali Atalar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ederek tüm oyuncuların imzaladığı  27 numaralı forma hediye ettiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Merinos Voleybol takımı yöneticileri, sporcuları bir araya geldi. Spor şehri Gaziantep’te bayan voleybolunun geliştirilmesi  konusunda görüş alışverişinde bulundular. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, özellikle kız çocuklarının sporla tanışmasında Merinos voleybol takımının oyuncularının rol model olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi “ Gaziantep’in  spor şehri olması konusunda çok önemli adımlar attık. Onlarca salon inşaa ettik ve çocuklarımızın spor yapmasına imkan sağladık. Yapımına başlanan spor tesislerimiz önümüzdeki yıl tamamlanacak ve hizmete açılacaktır. Özellikle kız çocuklarımızın spor ile tanışmasında öncü olan Merinos Voleybol külübünü ayrıca kutluyorum. Birinci ligde mücadele eden voleybolcu kızlarımız sporla yeni tanışan kızlarımız için rol model oluyorlar. Kendilerini kutluyor ve başarıları diliyorum. Ayrıca Gaziantep’ten bir takımımızı da sultanlar liginde görmek istiyoruz”

Merinos Voleybol Kulübü Başkanı Ali Atalar, kulüp olarak alt yapıya önem verdiklerini belirterek “ On yıl once Merinos Voleybol kulübünü kurduğumuzda önceliğimizi alt yapı olarak belirlemiştik. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalar neticesinde alt yapıda beş ayrı kategoride 200 civarında lisanslı sporcularımız bulunmaktadır. Profesyonel ikinci lig mücadele eden bir takımımız ve 1. Ligde de bilindiği gibi bir takımımız şampiyonluk hedefiyle mücadele etmektedir.  Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda maçlarımızı oynayacağımız saha başta olmak üzere Büyükşehir belediyemizin desteğini her zaman arkamızda hissettik. Bayan voleybolunun şehrimizde geliştirilmesi ve daha geniş kitlelere ulaşması için yapılması gerekenleri masaya yatırdık. Sayın Fatma Şahin her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz”dedi.

Ziyarette,Merinos Voleybol takımı tarafından hazırlanan 27 numaralı Merinos Volaybol takımı oyuncularının imzaladığı forma  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin”e takdim edildi.