Bahçeşehir Kolejinde eğitim imkanı sağlayan“Okula Kabul Sınavı” 25 Şubat 2017 Cumartesi günü Türkiye de tüm Bahçeşehir Kolejlerinde 50 binin üzerinde katılımla gerçekleştirildi.
​Temel hedefi, zamanın gerektirdiği bütün bilgi, yetenek ve becerilerle donanmış, yaratıcı, girişimci, araştırmacı bireyler yetiştirmek,çağdaş, evrensel eğitimi Türkiye’nin her köşesine taşımak olan Bahçeşehir Koleji,uyguladığı eğitim programlarıyla kaliteli eğitimin öncülüğünü yapıyor…
Gaziantep Bahçeşehir Kolejinde de iki oturumda gerçekleştirilen sınava 1850 öğrenci katılım gösterdi.Başarılı öğrencilere burs imkanı sağlayan sınavda ilk oturum 80dk., İkinci oturum 100 dk. sürdü.Çocuklarına destek olmak için gelen velilerin en az öğrenciler kadar heyecanlı oldukları ise gözlerden kaçmadı.
Okul bahçesinde öğrencilerini bekleyen aileler hazırlanan stantlarda okula ait dergi ve broşürleri inceleme fırsatı bulurken bazı veliler çocuklarıyla birlikte Anaokulu bahçesinde güzel havanın tadını çıkardı.
Konferans salonunda aynı zamanda veliler için Rehberlik Birimi tarafından okul hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Heyecanlı bekleyiş sınav süresinin sona ermesiyle sona erdi.