Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 181'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep PTT Başmüdürlüğü binasında düzenlenen etkinlikte, Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç ve Başmüdür Yardımcıları Atilla Kudun ve Lokman Aksu  basın mensupları ile bir araya gelerek yapılan hizmetleri paylaştı.

“HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMA ÇABASINDAYIZ”

PTT Başmüdürlüğü’nde gerçekleşen basın toplantısında PTT’nin kuruluşunun 181.yılının kutlandığını belirten PTT Gaziantep Başmüdürü Mevlüt Burgaç, “Gaziantep’te 720 personelimizle 80 şubede hizmet veriyoruz. Pandemi sürecinin başladığı günden bu yana her türlü tedbire uyarak kurumsal ve yaygın hizmet ağımız ile ülkemizin her tarafına hizmetlerimizi ulaştırdık. PTT, 192 Posta Birliği Ülke arasında Dünya Posta Birliği’nin kurucuları arasındadır ve geçtiğimiz dönemde 5 yıl Dünya Posta Birliği’nin liderliğini başarı ile üstlenmiştir. Şehrimizde hizmet veren 65 adet PTT matik var. Bu matiklerin 3 tanesi de Suriye’de hizmet veriyor. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla 181 yıllık tecrübemizle, Gaziantep’te 720 personelimiz ,135 motorumuz ve 85 aracımızla daima halkımızın hizmetindeyiz. 1840 yılında kurulan ve ülkemizin en köklü kurumlarından birisi olan PTT bugün 181 yaşında” diye konuştu.

İŞLEM YAPTIRAN 181.MÜŞTERİYE KATALOG HEDİYE EDİLDİ

Gaziantep’te Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 181'inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle gişede işlem yapmak için sıraya giren 181’inci müşteriye de katalog hediye edildi.

PTT Başmüdürlüğü altında bulunan işlem merkezine gelerek işlem yaptıran 181’inci müşteriye Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç tarafından katalog ve plaket takdim edildi.