Shlftdelete.com sitesinde yer alan habere göre ; Farklı farklı kullanım alanları ile karşımıza çıkan gözlüğün şu an için herhangi bir adı yok. Bakalım oyunculara özel telefonları ile kullanıcıların sevdiği Vivo, Vivo AR gözlük ile bizlere neler sunacak?

 

Vivo AR gözlük özellikleri neler?

Şu anda prototip sürümü ile karşımıza çıkan ürünün henüz resmi bir adı olmasa da, Vivo tarafından ürün Vivo AR Glass ismiyle tanıtıldı. AR gözlük, iki şeffaf ekrana sahip ve normal bir gözlük tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Vivo’nun herhangi bir isim vermediği gözlük, 5G destekli herhangi bir telefona, üzerindeki kablo ile kolayca bağlanabiliyor.

vivo, tanıtım sırasında VR gözlük ile yaptığı açıklamalarda, gözlüğün 5 farklı amacı olduğundan bahsetti. Oyun, ofis işleri, 5G tiyatro, yüz tanıma ve nesne tanıma amaçlarından herhangi birisi için kullanılabilen AR gözlük hakkında tanıtım videosu da yayınlandı. Videoda, kullanıcının yemek masasında gözlük ile neler yapılabileceği gösterilmiş.

Açıklamalarda ürünün fiyat bilgisi ve çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi ise paylaşılmadı. Ancak,  vivo’nun 5G destekleyen akıllı telefonunun  bu yılın sonlarına doğru geleceğini biliyoruz. vivo, AR gözlükleri ve diğer ürünlerini muhtemelen 5G destekleyen telefonu ile beraber tanıtacak.